A HUNYADI MUNKAKÖZÖSSÉG HÍREIJ E L E N T É S

2007, február 5

Az alanti könyvek és a CD lemez postázását sikeresen befejeztük a az állandó USA cimeinkre. Összesen 1286 csomagban 3858 kötetet és 1286 CD lemezt küldtünk ki az egyetemi, államvezetési, történelmi és politikai kutatóintézetek, washingtoni külföldi követségek és média könyvtárak cimére. A világ többi részébe és az egyéni cimjegyzékünkre - a rendkivül magas postai díjszabás miatt - csak a maradék anyagi lehetöségeink szerint fogunk postázni.

HEVIZI, Jozsa: AUTONOMIES IN HUNGARY AND EUROPE
It is an eyeopening reference book on handling the minorities country by country.
LIPCSEY, Ildiko: ROMANIA AND TRANSYLVANIA IN THE 20th CENTURY
Romanian oppression of the Hungarian minority in Transylvania.
POZSONY, Ferenc: THE HUNGARIAN CSANGO OF MOLDOVA.
A little known Hungarian island in the Romanian sea on the eastern slopes of the Karpatians. HUNGARY - ELEVEN HUNDRED YEARS OF SUCCESS
A CD with about 120 full lenght english language books, essays and articles on Hungarian, Romanian, Serbian and Slovakian history.
Ez az akció is sikeres volt, az elözöekhez hasonlóan. Bizonyiték az a tömeg levél és könyvigénylés, amelyek naponta érkeznek.
Az Országos Széchenyi Könyvtárnak is ajándékozunk 50-50 kötetet, otthoni elosztásra. Ezek a példányok a révkomáromi Selye János Egyetemnek adományozott 5000 Szendrey hagyaték könyvvel együtt indulnak hazafelé a napokban.
Ezt az alkalmat is felhasználom, hogy köszönetet mondjak annak a maroknyi - föként kisnyugdíjas - nyugati magyarnak, akik már hosszú évek óta lehetövé teszik ennek a rendkivül fontos felvilágositó munkának a folytatását.
Ugyancsak hálásak vagyunk az otthoni szerzöinknek és segitöinknek, akik önzetlenül bocsájtják rendelkezésünkre munkáikat.

Jó Munkát!

Magyaródy Szabolcs


HOLLO 55.szám

HOLLO 56.szám

HOLLO 57.szám 2007. okt. 15

HOLLO 58.szám 2008. ápr. 15

HOLLO 59.szám 2008. okt. 15

HOLLO 60.szám 2009. ápr. 15

HOLLO 70.szám 2014. okt. 1.Ha nincs Acrobat Reader a számítógépében, akkor töltse le ingyen: Adobe`s website